, 

Chef de Partie (ID 7619)

Odvetvie: 56 - Činnosti reštaurácií a pohostinstiev

Počet voľných prac. miest: 5
Dátum pridania ponuky:20.04.2018
Termín nástupu: Ihneď

Krajina: DE - Nemecko
Mesto: Ocean Cruise Ship of TUI Cruises offering worldwide cruises with German speaking passengers, Mein Schiff Fleet Destinations: Northern Europe with Norway, Baltic See, UK, Ireland, Iceland Mediterranean Sea with Italy, Greece, Croatia, Spain, France, Carib

Druh pracovného pomeru: Pracovný pomer na plný úväzok
Trvanie pracovného pomeru: Sezónna práca
Ponúkaná mzda: 2200.00 EUR - netto
Poznámka ku mzde: 2200 EUR mesačne
Pozícia vhodná pre absolventa: nie

Popis pracovného miesta

(1)             Responsible for the up-to-standard work flow in the assigned work area of the Galley and the related administrative tasks, in close cooperation with the Executive Chef.

(2)             Food preparation in strict adherence to the given standards.

(3)             Ensure all operations are carried out with the utmost economy consistent with the agreed quality and hygiene standards.

(4)             Contribution to the food, beverage and consumables orders for the work area in strict adherence to budget-related  and other requirements.

(5)             Acceptance and checking of deliveries in the assigned work area.

(6)             Implementation and checks of the professional, economic storage of all foodstuffs and equipment in compliance with the agreed hygiene and quality standards, with special regard to the compliance with expiry dates.

(7)             Strict adherence to all agreed regulations (USPH/HACCP, ISM/ISO, SQM, TUIC Service standards), especially with regard to security, environment and hygiene regulations in his/her area of responsibility.

(8)             Safe storage assistance in adverse weather.

(9)             Notification and handling of all relevant (unusual) events, such as damages,             repairs, security violation etc.

(10)          Responsible for equipment set ups as well as storing of goods and equipment up to standard.

(11)          Preparation and regular checks of logs and check lists.

(12)          Planning, organisation, documentation of inventories.

(13)          Examination and control of stock movements and orders in the area of responsibility.

(14)          Instruction, training, and supervision of the assigned crew (including            documentation).

(15)          Duty roster planning.

(16)          Personnel reviews.

(17)          Special events assistance.

(18)          Cleaning/sanitizing of the work area (incl. utensils + equipment), using the PPE (personal protective equipment).

(19)          In special case loading and suitcase service assistance.

(20)          Always aims at continuous improvement.

(21)          Active implementation of the philosophy behind the product.

(22)          Constant improvement of the work flow and standards, including input for manuals and regulations.

Požiadavky

  • Qualified training as a cook
  • Many years of job experience in a comparable position in a modern, high standard  hotel’s or restaurant’s Galley, if possible onboard a cruise vessel.
  • Economical, budget-orientated thinking; ability to understand business targets
  • Good knowledge of inventory management
  • Very good knowledge regarding food, ingredients, recipes (modern, international cuisine) as well as food-cost calculations and production control of passenger and crew menus.
  • Very good knowledge of all cleaning procedures, cleaning agents, chemicals (including storage) and especially of the U.S.P.H. standards.
  • Business fluent in written + spoken German and English
  • Living up to service
  • Good IT knowledge, especially in MS Office, FIDELIO, Fidelio Cruise, Micros
  • Good educational background

Zamestnávateľ ponúka

  • ubytovanie a stravu
  • preplatenie cestovných nákladov
  • príspevky sociálneho a zdravotného poistenia 

Druh pracovného pomeru

Pracovný pomer na plný úväzok

Jazyky

anglický - B2 Samostatný používateľ
nemecký - B2 Samostatný používateľ

Požadované vzdelanie

stredná škola

Doplňujúce informácie

 „Máš záujem o osobné stretnutie so zamestnávateľom?

Tak neváhaj a príď na 7. ročník veľtrhu práce Rakúsko Nemecký Deň, ktorý sa tento rok bude konať po prvý krát v Košiciach, dňa 18. októbra 2018 v čase od 09:00 - 17:00 hod. v Congress Hotel Centrum, Južná trieda 2A, 043 23 Košice.“

 

Názov spoločnosti/organizácie

backup jobs agency

Kontaktná osoba

V prípade záujmu o túto pracovnú pozíciu, pošlite Váš štruktúrovaný životopis v anglickom alebo nemeckom jazyku na adresu EURES poradcu lydia.bruncikova@upsvr.gov.sk.  Do predmetu správy uveďte ID7619_Chef de partie. Váš životopis bude postúpený zamestnávateľovi, ktorý bude priamo kontaktovať vybraných uchádzačov. 

Dôležité upozornenie!!!

Aby ste sa mohli uchádzať o pracovné pozície z databázy siete EURES, potrebujeme  Váš súhlas so spracovaním osobných údajov, ktorý súvisí s novým Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov.

Váš súhlas nám udelíte vyplnením formulára po  kliknutí  TU.  Vyplnený elektronický formulár  je nevyhnutnou súčasťou Vašej žiadosti o pracovnú pozíciu.  

Za dodržanie postupu vopred ďakujeme!