Oustøen Country Club (OCC) má jedno z najkrajších golfových ihrísk v Nórsku s hotelom / klubovňou (11 izieb) a prvotriednou reštauráciou. Klub má 800 aktívnych členov a prístup do OCC na ostrove je cez klubový trajekt alebo súkromnú loď. Podujatia pre členov a firmy prispôsobujeme každej príležitosti. Jadro klubového “spoločenského golfu” nájdete na klubovej terase, ktorá sa nachádza na nádvorí zo začiatku 18. storočia. Terasa je prirodzeným miestom stretávania klubu a často je tu rušno pred aj po golfe. Viac informácií o OCC nájdete na www.occ.no
OCC sa nachádza na ostrove Oustøya, čo je ostrov vo fjorde Oslo, a prístup do klubu je vlastným trajektom alebo súkromnou loďou. Prevádzkujeme kiosk, reštauráciu s neformálnym / à la carte stravovaním, renomovanú vínnu pivnicu a 11-izbový hotel pre členov a ich hostí. Vieme ponúknuť dynamické pracovné prostredie klubov, podujatí, svadieb a seminárov, ktoré zabezpečuje náš kozmopolitný tím z celého sveta.
Hľadáme kuchárov do Nórska. Pozícia je sezónna – od 15. apríla do 30. septembra 2025 – a v prípade potreby máme rozsiahlu sieť v reštauračnom priemysle, ktorá nám pomôže nájsť vhodnú pozíciu mimo sezóny. Ubytovanie je k dispozícii na mieste a zahŕňa posteľ/kúpeľňu, elektrinu a wifi. V ideálnom prípade hľadáme pár, ktorý by zdieľal ubytovanie..
Naša každodenná prevádzka pozostáva z obeda, 3-6-chodového dobrého jedla, bufetov pre členov/firemných partnerov a súkromného trhu, kde denne poskytujeme vysokokvalitný zážitok z reštaurácie. Okrem toho organizujeme niekoľko veľkých banketov/svadieb a podujatí ročne. Musíte mať skúsenosti z reštaurácie, hotela alebo cateringu a byť človekom, ktorý si uvedomuje kvalitu, je efektívny, motivovaný s pozitívnym prístupom. Mali by ste byť tiež orientovaní na riešenia a odhodlaní vytvárať výsledky spolu so zvyškom tímu. Ak ste kuchár a láka vás Nórsko, prihláste sa.
Kľúčové povinnosti a zodpovednosti: Denná výroba obedových / kvalitných jedálnych lístkov.
Výhody:
- Pestré a náročné pracovné dni
- Možnosť pripraviť kreatívne jedlo vysokej kvality
- Veľmi dobré pracovné prostredie
- Konkurencieschopný plat
- Bezpečný a solídny zamestnávateľ so zavedenými rutinami
- Flexibilný a primeraný pracovný čas
- Stravovanie v práci
- vzdelanie v odbore kuchár (môže byť nahradené relevantnou praxou)
- znalosť angličtiny ústne aj písomne
- znalosť hygienických predpisov
- schopnosť pracovať pod tlakom
- dodržiavanie receptúr
- tímový hráč s dobrými komunikačnými schopnosťami
- kladenie dôrazu na kvalitu, efektívny, motivovaný pozitívnym prístupom
- je fajn ak máte skúsenosti / schopnosť pracovať s kolegami z rôznych kultúr a etnických prostredí.
Práca na zmeny, cez deň, večer – pracovné dni a víkendy.
Platové rozpätie 210 až 240 NOK za hodinu (brutto).
Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, kliknite na ikonu „POŠLI ŽIVOTOPIS“, vyplňte požadované informácie a pripojte životopis a krátky motivačný list v anglickom jazyku. Po splnení kritérií bude váš životopis postúpený zamestnávateľovi.
EURES poradca: Jana Maňková
Email: jana.mankova@upsvr.gov.sk
Telefón: 051/2440234