Kuchár/Sous Chef (ID 10795)

Odvetvie: 56 - Činnosti reštaurácií a pohostinstiev

Počet voľných prac. miest: 5
Dátum pridania ponuky: 28.06.2021
Termín nástupu: Ihneď

Krajina: DE - Nemecko
Mesto: rieky Danube, Rhine, Maine, Saone, Rhone, Seine

Druh pracovného pomeru: Pracovný pomer na plný úväzok
Trvanie pracovného pomeru: Sezónna práca
Ponúkaná mzda: 1200.00 EUR
Poznámka ku mzde: min 1200 eur/brutto/mes. + Tipp, max 1580 eur + Tipp
Pozícia vhodná pre absolventa: nie

Popis pracovného miesta

Preparation and handing out of meals to the maximum passengers’ satisfaction, as well as assisting the  Executive Chef, with adherence to the River Catering Ltd. (RC) standards and budgets

- Relieves the Executive Chef if necessary

- Co-responsible for the entire food department

- Assistance with organising, managing and motivating all galley crew and staff

- Preparation and distribution of all daily meals including set up of the breakfast buffet according to the food manual (menu cycle)

- Co-responsible for the implementation and maintaining of the RC standards and budgets in the food department

- Co-responsible for the implementation of a correct food schedule for the crew, according to the RC crew food standard

- Assistance to the Executive Chef in ordering food supplies

- Assistance with the loading and checking of ship’s supplies

- Co-responsible for the correct handling and storing of all food stock, cleaning products and all equipment in the food department

- Co-responsible for an impeccable cleanness, hygiene and tidiness in the galley area

- Co-responsible for active cost controlling and maintaining of food cost

- Monthly stock-taking in co-operation with the Executive Chef

- Continuous training of the galley crew

- Participation in the onboard training program

- Co-responsible for the implementation of the correct appearance, as well as the standard of personal hygiene of the galley crew and staff

- Various preparatory duties prior to and at the end of the season

- Regular presence in the restaurant to ensure buffet standards

- Assistance in other departments if necessary as per supervisor’s directives

- Co-responsible for meeting the HCCP Standards

Požiadavky

- sezónna práca
- ukončená  stredná škola alebo skúsenosti ako kuchár
- 3 roky profesionálnych skúseností ako kuchár v porovnateľnom zariadení
- anglicky alebo nemecky hovorovo

Zamestnávateľ ponúka

- ubytovanie a strava poskytovaná a hradená zamestnávateľom
- prepravné náklady hradené zamestnávateľom
- zdravotné, nemocenské, úrazové, dôchodkové, nezamestnanecké poistenie
-  práca na 4 - 5* riečnej lodi

Druh pracovného pomeru

Pracovný pomer na plný úväzok

Jazyky

anglický - B2 Samostatný používateľ
nemecký - B2 Samostatný používateľ

Požadované vzdelanie

stredná škola

Doplňujúce informácie

 

 

Názov spoločnosti/organizácie

back up jobs agency

Kontaktná osoba

Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, kliknite na ikonu „Odoslať životopis“, vyplňte požadované informácie a pripojte životopis v nemeckom jazyku. Po splnení kritérií bude váš životopis postúpený zamestnávateľovi.

Kontakt na EURES poradcu:[email protected].