Šéfkuchár (ID 9801)

Odvetvie: 56 - Činnosti reštaurácií a pohostinstiev

Počet voľných prac. miest: 19
Dátum pridania ponuky: 26.06.2020
Termín nástupu: april 2020

Krajina: ES - Španielsko
Mesto: Estepona (Malaga)

Druh pracovného pomeru: Pracovný pomer na plný úväzok
Trvanie pracovného pomeru: Sezónna práca
Ponúkaná mzda: 1660.00 EUR
Poznámka ku mzde: 20.000 - 30.000 euro/ gross/ YEAR
Pozícia vhodná pre absolventa: nie

Popis pracovného miesta

Niečo o nás:
Ikos Resorts je 5* reťazec pohostinnosti, ktorý vytvára a vyvíja kolekciu letovísk, založenú na vzrušujúcom koncepte Infinite Lifestyle. V spoločnosti Ikos Andalusia plánujeme ponúknuť vynikajúci zákaznícky zážitok založený na najvyššej prevádzkovej dokonalosti, vrelej pohostinnossti a skvelej tímovej práci. 
Exkluzívny  hotel  Ikos  Andalusia,  ktorý  je  blízko  kozmopolitného  pôvabu  Marbelly,  prináša  oslnivé  južné  pobrežie Španielska  nový  svet  luxusu  a stredomorskej  pohostinnosti.  Ponúka  míle  zlatého  piesku,  ktoré  sa  kúpu  v príjemných  vodách  na  tomto  pokojnom  pobreží Playa  de  Guadalmansa.  Je  tu  viac  ako 17  hektárov upravených  záhrad  a zariadení  na  trávenie  voľného  času.  Náš  ocenený  životný  štýl  zaručuje,  že  prakticky  každý  prvok  vašej  dovolenky  je  zahrnutý  v pôvodných nákladoch,  aby  Váš   pobyt  s nami  bol  bohatý,  uvoľnený  a  úplne  nezabudnuteľný.  Ikos  Andalusia  je  vzdialená  necelú  hodinu  od  letiska  v Malage  a je  ideálnym  miestom,  kde  zažijete  životný  štýl  Marbelly  a ideálne  miesto  na Pyrenejskom  poloostrove.
Sledujte  nás  aj  na  našich  webových  stránkach  a získate ďalšie  informácie o spoločnosti.

www.ikosresorts.com

Otvorenie  luxusného strediska v Estepone (Malaga) sa uskutoční v máji 2020. Hľadáme čašníkov/ servírky pre naše reštaurácie s hviezdičkou Michelin.

V tomto odvetví hľadáme motivovaných a na rast zameraných odborníkov so záujmom o rozvoj ich profesionálnej kariéry.

Je  to  pre  Vás  určite  jedinečná  príležitosť!

Hlavné  úlohy:
-  zodpovednosť za kuchynskú časť reštaurácie,
-  koordinácia  práce  prideleného  personálu  - rozdeľovanie  podľa  objemu  prác,
-  podpora,  sledovanie  a implementácia  požiadaviek  vedúceho  šéfkuchára,
-  príprava  pokrmov  k finálnemu  odchodu,  dokončenie  a prezentácia,
-  dodržiavanie  perfektných  hygienických  podmienok  v kuchyni  a vybavenia  kuchyne,
-  spolupráca  pri  odbornej  príprave zodpovedného  personálu,
-  účasť  na  kontrole  dodávok,  konzervovania  a skladovania  tovaru.



Požiadavky

Požadovaná prax  -  viac ako 5 rokov
Jazykové znalosti - anglický jazyk úroveň (B2)
Vzdelanie  v pracovnej  oblasti  je  nevyhnutné   (hotelový  sektor,  hotelová  akadémia)
Skúsnosti  s prácou vo  viac  hviezdičkovom  hoteli/reštaurácii  sú  veľkou  výhodou.

Zamestnávateľ ponúka

Zamestnávateľ  poskytuje  ubytovanie  + plná  penzia  + možnosť  dopravy
Ďalšie  podrobnosti budú sa  dozviete  počas  pohovoru.
Pracovný  pohovor  je  realizovaný   prostredníctvom SKYPu.
Práca  na  zmeny.
40  hodinový  pracovný  týždeň.

Druh pracovného pomeru

Pracovný pomer na plný úväzok

Jazyky

anglický - B2 Samostatný používateľ

Požadované vzdelanie

stredná škola

Názov spoločnosti/organizácie

IKOS ANDALUSIA

Kontaktná osoba

ZZaujala Vás pracovná ponuka?

Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, pošlite nám váš životopis v anglickom jazyku spolu s fotografiou kliknutím na ikonu „Odoslať životopis“ a vyplňte požadované informácie vrátane súhlasu so spracovaním osobných údajov.  Po splnení kritérií bude váš životopis postúpený zamestnávateľovi. V prípade neúplnosti údajov vás budeme kontaktovať.  

 Kontakt na EURES poradcu: PhDr. Antónia Poklembová
                                          [email protected]